90's pop sick
2016. szeptember 22. írta: Femmefatale

90's pop sick

Emlékeztek még a Pop Sick Vintages bejegyzésemre? Ezt a menő nadrágot is tőlük vettem a fotózás alkalmával. Alig bírtam választani a sok jó ruha közül, de úgy éreztem ezt muszáj lesz megvennem. Azóta is annnnyira imáádom, mert nagyon egyedi és 90-es évek mintájú és a színei is uhh.:D Mostanában amúgy is rákattantam ezekre a nadrágokra, főleg, hogy az idő is kezd hűvösebbre fordulni.

A másik mániám a vintage mellett, a kalapok gyűjtése. Szinte minden színű és méretű kalapom van, amiket az elkövetkezendő postokban mind meg is mutatok majd Nektek. Kezdeném is ezzel a türkiz színű 100% gyapjú kalappal, amelyik talán a kedvencem az összes többi közül és a gatyához is pont illik a színe.

Ha tetszik nektek ez a stílus, látogassatok el a www.popsickvintage.com oldalra, ahol még több menő cucc vár rátok.

 

img_1512.JPG

img_1551.JPG

img_1525_1.JPG

img_1518.JPG

img_1588.JPG

img_1583.JPG

img_1553_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://femme-fatale.blog.hu/api/trackback/id/tr4211736629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása